Beskrivelse
Creamy corndip passer godt som tilbehør ved siden av meksikansk mat, grillmat, eller som en dipp med nachos til.
Ingredienser
Skaler oppskrift
- 1 boks med mais
- Koriander, mengde etter smak
- 25 g jalapeño, finhakket
- Limejuice, mengde etter smak
- 3 ss majones
- 2 ss rømme
- 1 avokado
- 50 g parmesan, revet
- Salt
- 1 fedd hvitløk, finrevet
Slik gjør du
- Varm maisen, (spar litt av maisen til topping) sammen med parmesanen i en liten kjele på medium varme. Parmesanen skal bare så vidt smelte (ligger det for lenge i kjelen, klumper det seg bare sammen).
- Når parmesanen har smeltet slår du av platen.
- Ha parmesan- og maisblandingen over i en bolle, og ha i resten av ingrediensene.
- Rør alt sammen, og juster smakene etter hva du synes blir godt.
- Server dippen toppet med mais, litt avokado, limejuice og koriander med nachos ved siden av.
- Kategori: Dipp
- Metode: Mix
- Kjøkken: Meksikansk
Nøkkelord: mais, avokado, maisblanding