img { width: 100%; height: auto; } Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Creamy corn dip med mais, avokado, majones, hvitløk og nachos

Creamy corndip


  • Forfatter: Ida
  • Total tid: 30 minutter
  • Porsjoner: 1 liten bolle 1x

Beskrivelse

Creamy corndip passer godt som tilbehør ved siden av meksikansk mat, grillmat, eller som en dipp med nachos til.


Ingredienser

Skaler oppskrift
  • 1 boks med mais
  • Koriander, mengde etter smak
  • 25 g jalapeño, finhakket
  • Limejuice, mengde etter smak
  • 3 ss majones
  • 2 ss rømme
  • 1 avokado
  • 50 g parmesan, revet
  • Salt
  • 1 fedd hvitløk, finrevet

Slik gjør du

  1. Varm maisen, (spar litt av maisen til topping) sammen med parmesanen i en liten kjele på medium varme. Parmesanen skal bare så vidt smelte (ligger det for lenge i kjelen, klumper det seg bare sammen).
  2. Når parmesanen har smeltet slår du av platen.
  3. Ha parmesan- og maisblandingen over i en bolle, og ha i resten av ingrediensene.
  4. Rør alt sammen, og juster smakene etter hva du synes blir godt.
  5. Server dippen toppet med mais, litt avokado, limejuice og koriander med nachos ved siden av.

creamy corndip

  • Kategori: Dipp
  • Metode: Mix
  • Kjøkken: Meksikansk

Nøkkelord: mais, avokado, maisblanding

Pin It on Pinterest

Share This