img { width: 100%; height: auto; } Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Crunchy taquitos med kylling rullet i tortilla lefser, med guacamole, rømme, lime og koriander

Crunchy taquitos


  • Forfatter: Ida
  • Forberedelser: 25 minutter
  • Koketid: 35 minutter
  • Total tid: 1 time
  • Porsjoner: 4 1x

Beskrivelse

Deilig crunchy taquitos, med guacamole på toppen, og hjemmelaget Ranch-dressing. Kjempegodt som middag, eller en snack.


Ingredienser

Skaler oppskrift

Taquitos:

  • 400g pulled-chicken
  • 100g revet mozzarella
  • 8 tortillas
  • Rapsolje, til steking

Topping:

Ranch-dressing:

  • 3 ss rømme
  • 2 ss majones
  • 1/2 sitron, saften
  • 2 klyper salt
  • 2 ts tørket persille
  • 2 ts tørket gressløk
  • 2 ts løkpulver
  • 2 ts hvitløkpulver
  • 1 ts pepper

 


Slik gjør du

  1. Stek pulled-chicken etter anvisningen på pakken, (ca. 25 minutter midt i ovnen på 200 °C).
  2. Varm på tortillasene så de blir myke.
  3. Når pulled-chicken er ferdig river du den fra hverandre.
  4. Ha pulled-chicken i de varmede tortillasene, strø over godt med revet ost og rull tortillasene stramt sammen. Det skal ikke være for mye fyll.
  5. Varm en stekepanne med en god dæsj rapsolje.
  6. Når oljen er varmet opp har du i de rullede tortillasene.
  7. Stek tortillasene på alle sider. Total steketid på ca. 3-5 minutter, avhengig av hvor varm plate du har.
  8. Mens du steker lager du guacamolen, ranch-dressingen og resten av tilbehøret.
  9. Tortillasene skal være deilige og sprø, og dyppes i ranch-dressing.

 

  • Kategori: Kylling til middag
  • Metode: Steking
  • Kjøkken: Meksikansk

Nøkkelord: Taquitos, tortilla, pulled chicken, meksikansk

Pin It on Pinterest

Share This