img { width: 100%; height: auto; } Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Gresk salat med tomat, agurk, løk, fetaost, kalamata oliven og tzatziki

Frisk gresk salat


  • Forfatter: Ida
  • Forberedelser: 8 minutter
  • Total tid: 10 minutter
  • Porsjoner: 5 1x
  • Kosthold: Vegetar

Beskrivelse

Frisk og god gresk salat som passer godt som lunsj, og som tilbehør til middagen. De friske tomatene, agurk, fetaost og kalamata-oliven blir fort en favoritt ved middagsbordet.


Ingredienser

Skaler oppskrift
  • 2 store tomater, i store biter
  • 3/4 agurk, i store biter
  • 1/2 rødløk, i skiver
  • 150 g fetaost
  • Kalamata-oliven
  • Extra virgin oil
  • Mynteblader (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Skjær opp alle ingrediensene i grove biter.
  2. Ha de oppskjærte grønnsakene i en stor bolle, eller på et fat.
  3. Dryss over salt, pepper og olivenolje.
  4. Legg på fetaost.
  5. Ha over mynteblader og Kalamata-oliven.

Denne salaten er som nevnt ovenfor kjempe god ved siden av grillmat med tzatziki og olivenbrød!

Enjoy!

Gresk salat

  • Kategori: Salat
  • Metode: Miksing
  • Kjøkken: Gresk

Nøkkelord: salat, gresk salat, fetaost, feta, kalamata, oliven

Pin It on Pinterest

Share This