img { width: 100%; height: auto; } Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Sushibowl med laks, agurk, avokado, jordbær og mango, toppet med chilimajones

Fruity sushibowl


  • Forfatter: Ida
  • Total tid: 20 minutter
  • Porsjoner: 1 1x

Beskrivelse

Regnbue til middag? Det får du i denne sushibowlen full av fargerike frukter og grønnsaker, toppet med chilimajones.


Ingredienser

Skaler oppskrift

Sushibowl:

  • 150 g Salmalaks, i tynne skiver
  • 1/3 agurk, i biter
  • 1 avokado, i biter
  • 1/2 kurv jordbær, i biter
  • 1 mange, i biter

Tilbehør:

  • Chillimajones
    • 3 ss majones
    • 1 ss Sriracha
  • Sesamfrø
  • Syltet ingefær
  • Wasabi

Slik gjør du

  1. Skjær opp alle grønnsakene og frukten i små biter, og ha det i en bolle.
  2. Skjær opp laksen i tynne siver, og legg oppi bollen.
  3. Rør sammen majones og Sriracha-saus til chillimajones, og ha det over sushibowl’en.
  4. Topp med sesamfrø, og server med syltet ingefær og wasabi ved siden av.

Sushibowl

  • Kategori: Fisk til middag
  • Metode: Miksing

Nøkkelord: laks, sushi, bowl, sriracha, chilimajones

Pin It on Pinterest

Share This