Beskrivelse
Regnbue til middag? Det får du i denne sushibowlen full av fargerike frukter og grønnsaker, toppet med chilimajones.
Ingredienser
Skaler oppskrift
Sushibowl:
- 150 g Salmalaks, i tynne skiver
- 1/3 agurk, i biter
- 1 avokado, i biter
- 1/2 kurv jordbær, i biter
- 1 mange, i biter
Tilbehør:
- Chillimajones
- 3 ss majones
- 1 ss Sriracha
- Sesamfrø
- Syltet ingefær
- Wasabi
Slik gjør du
- Skjær opp alle grønnsakene og frukten i små biter, og ha det i en bolle.
- Skjær opp laksen i tynne siver, og legg oppi bollen.
- Rør sammen majones og Sriracha-saus til chillimajones, og ha det over sushibowl’en.
- Topp med sesamfrø, og server med syltet ingefær og wasabi ved siden av.
- Kategori: Fisk til middag
- Metode: Miksing
Nøkkelord: laks, sushi, bowl, sriracha, chilimajones