Beskrivelse
Ooo, denne sandwichen er så cheesy og god! Hvis du tenker på å ta en skikkelig kosekveld, passer denne utmerket.
Ingredienser
Skaler oppskrift
Philly cheesesteak
- 350 g kjøtt
- 1 løk, finhakket
- 4 loffeskiver
- 70 g eldet Jarlsberg, revet
- 70 g Cheddar, revet
- Salt og pepper
- Smør
Topping
- Jalapeños, mengde etter smak
- Chilimajones, mengde etter smak
- Lages av Sriracha saus og majones ca, 1 dl majones og 1 ss Sriracha saus
Parmesansaus
- 175 g parmesan
- 2 dl matfløte
- Salt og pepper
- Sitronsaft
Slik gjør du
- Skjær opp løken og ha den over i en oljet stekepanne.
- Stek til løken er myk, og legg den til side på en tallerken.
- Ha litt olje i samme stekepanne og sett på høy varme.
- Ha i kjøttet, og krydre godt med salt og pepper.
- Stek kjøttet til det får en fin stekeskorpe, men er rosa på innsiden. Legg kjøttet til side og la det hvile en liten stund.
- Ta en liten kjele og hell i matfløten.
- Bring den opp til kokepunktet og slå av platen.
- Ha oppi ferdigrevet parmesan, visp til det er smeltet og er blitt en jevn saus. Smak til med salt, pepper og sitronsaus.
- Riv Cheddar og Jarlsberg og miks det sammen i en bolle.
- Bland deretter sammen majones og Sriracha saus til en chillimajones. Ha i ønsket mengde Sriracha saus etter hvor sterk du vil at den skal være.
- Ha smør i en stekepanne, sett på medium varme. Legge brødskivene med osteblandingen av Cheddar og Jarlsberg på toppen i stekepannen og stek til osten smelter. Ta brødskivene ut av pannen når de har blitt gyllenbrune og litt svidd i kantene.
- Skjær opp kjøttet i skiver.
Da er det klart for sandwich-verksted:
- Legg på ønsket jalapenos, deretter kjøttstrimler.
- Topp med stekt løk, og til slutt en skive innsmurt med chillimajones på toppen.
- Gjør det samme med den andre brødskiven så du får to sandwicher.
Server gjerne med en liten salat til så får du en fullverdig middag.
- Kategori: Sandwich
- Metode: Steking
- Kjøkken: Amerikansk
Nøkkelord: sandwich, kjøtt, ost