img { width: 100%; height: auto; } Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Toppa egg omelett med røkelaks, tomater, salat og brød

Toppa omelett med mye smak


  • Forfatter: Ida
  • Forberedelser: 10 minutter
  • Koketid: 5 minutter
  • Total tid: 15 minutter
  • Porsjoner: 4 1x

Beskrivelse

Her får du en god og mettende omelett. Gjør helgefrokosten om til en luksusfrokost med denne omeletten, og du vil ikke angre.


Ingredienser

Skaler oppskrift
  • 4 egg
  • 3 skiver røkelaks
  • 4 ss fløte eller vann
  • 40 g parmesan, finrevet
  • Salt
  • 6 cherrytomater
  • Oreganokrydder

Tilbehør

  • Salat
  • Brød

Slik gjør du

  1. Pisk egg og fløte godt sammen.
  2. Varm en stor stekepanne med smør.
  3. Hell i den piskede eggeblandingen.
  4. Når du ser at eggeblandingen setter seg, topper du den med parmesan, røkelaks, salt, oreganokrydder, og oppskjærte cherrytomater.
  5. Server med salatblader og brødskiver.

omelett med mye smak

  • Kategori: Lunsj
  • Metode: Steking
  • Kjøkken: Norsk

Nøkkelord: omelett, røkelaks, egg

Pin It on Pinterest

Share This