img { width: 100%; height: auto; } Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Tuna melt-sandwich med tunfiskrøre, ruccola og cheddar

Tuna melt-sandwich


  • Forfatter: Ida
  • Forberedelser: 12 minutter
  • Koketid: 8 minutter
  • Total tid: 25 minutter
  • Porsjoner: 4 sandwicher 1x

Beskrivelse

En kjempegod sandwich full av smak! Tunfiskrøre mellom to brødskiver med smeltet cheddar, smaker helt himmelsk.


Ingredienser

Skaler oppskrift

Tunfiskrøre:

  • 2 bokser tunfisk i olje
  • 3 ss Crème Fraîche
  • 3 ss sitronsaft
  • 1/4 rødløk, finhakket
  • Salt og pepper

Sandwich tilbehør:

  • 8 loffeskiver
  • Meierismør
  • 200 Cheddar, revet
  • Ruccola, i pose (65 g)

Slik gjør du

  1. Rør sammen ingrediensene til tunfiskrøren i en medium stor bolle.
  2. Gjør klar ingrediensene for å bygge sandwichene.
  3. Ha på revet cheddarost på alle loffeskivene. Hvis du ønsker å få rennende ost nedover sidene på loffeskivene legger du på ekstra cheddarost ut på kanten av skivene.
  4. Ta frem en stekepanne og ha i godt med meierismør.
  5. Legg loffeskivene med cheddarost-siden opp og stek på medium varme. Når osten har smeltet og loffeskivene er gyldne er de klare.
  6. Ha på ruccola, 2-3 ss med tunfiskrøre og topp med en loffeskive med cheddarost.

Da er det bare å kose seg!

Tuna melt-sandwich

  • Kategori: Sandwich
  • Metode: Steking
  • Kjøkken: Norsk

Nøkkelord: tunamelt, tunfisk, sandwich, ruccola, ost, cheddar

Pin It on Pinterest

Share This