img { width: 100%; height: auto; } Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Kremete soppstuing med timian, bacon og løk

Kremete soppstuing


  • Forfatter: Ida
  • Total tid: 30 minutter
  • Porsjoner: 4 1x

Beskrivelse

Kremete soppstuing med sprø bacon, timian og løk. Det er en utrolig smakfull rett som passer godt ved siden av kjøtt og kylling.


Ingredienser

Skaler oppskrift
  • 400 g bacon, i biter
  • 500 g sopp, i medium store biter
  • 1 løk, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss crème fraîche
  • 6 klyper salt
  • Pepper
  • Timian

Slik gjør du

  1. Skjær opp sopp, bacon, løk og hvitløk.
  2. Ha sopp i en stekepanne på høy varme.
  3. Ha bacon i en annen stekepanne på høy varme.
  4. Stek soppen til den får en god stekeskorpe, og tilsett løken.
  5. Stek til løken blir blank.
  6. Tilsett hvitløk og bland alt sammen.
  7. Ha i bacon, spar litt til topping.
  8. Ha deretter i matfløten, crème fraîche, salt og pepper.
  9. Rør det hele sammen, og la det stå på medium varme i 5 minutter.
  10. Topp soppstuingen med deilig bacon, og timian.

Kremete soppstuing

  • Kategori: Tilbehør
  • Metode: Steking
  • Kjøkken: Fransk

Nøkkelord: sjampinjong, bacon, kremete, stuing, timian

Pin It on Pinterest

Share This