Beskrivelse
Kremete soppstuing med sprø bacon, timian og løk. Det er en utrolig smakfull rett som passer godt ved siden av kjøtt og kylling.
Ingredienser
Skaler oppskrift
- 400 g bacon, i biter
- 500 g sopp, i medium store biter
- 1 løk, finhakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 3 dl matfløte
- 2 ss crème fraîche
- 6 klyper salt
- Pepper
- Timian
Slik gjør du
- Skjær opp sopp, bacon, løk og hvitløk.
- Ha sopp i en stekepanne på høy varme.
- Ha bacon i en annen stekepanne på høy varme.
- Stek soppen til den får en god stekeskorpe, og tilsett løken.
- Stek til løken blir blank.
- Tilsett hvitløk og bland alt sammen.
- Ha i bacon, spar litt til topping.
- Ha deretter i matfløten, crème fraîche, salt og pepper.
- Rør det hele sammen, og la det stå på medium varme i 5 minutter.
- Topp soppstuingen med deilig bacon, og timian.
- Kategori: Tilbehør
- Metode: Steking
- Kjøkken: Fransk
Nøkkelord: sjampinjong, bacon, kremete, stuing, timian