Dette er noe av det beste tilbehøret jeg vet om, (nesten så godt at jeg kunne spist det som en hovedrett). Kremete soppstuing med deilig stekt sopp og sprø bacon er absolutt en høstfavoritt!
Print

Kremete soppstuing
- Total tid: 30 minutter
- Porsjoner: 4 1x
Beskrivelse
Kremete soppstuing med sprø bacon, timian og løk. Det er en utrolig smakfull rett som passer godt ved siden av kjøtt og kylling.
Ingredienser
Skaler oppskrift
- 400 g bacon, i biter
- 500 g sopp, i medium store biter
- 1 løk, finhakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 3 dl matfløte
- 2 ss crème fraîche
- 6 klyper salt
- Pepper
- Timian
Slik gjør du
- Skjær opp sopp, bacon, løk og hvitløk.
- Ha sopp i en stekepanne på høy varme.
- Ha bacon i en annen stekepanne på høy varme.
- Stek soppen til den får en god stekeskorpe, og tilsett løken.
- Stek til løken blir blank.
- Tilsett hvitløk og bland alt sammen.
- Ha i bacon, spar litt til topping.
- Ha deretter i matfløten, crème fraîche, salt og pepper.
- Rør det hele sammen, og la det stå på medium varme i 5 minutter.
- Topp soppstuingen med deilig bacon, og timian.
- Kategori: Tilbehør
- Metode: Steking
- Kjøkken: Fransk
Nøkkelord: sjampinjong, bacon, kremete, stuing, timian

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.