img { width: 100%; height: auto; }

Den supergode Dalgona-iskaffen har definitivt blitt en favoritt hjemme hos oss. Det gode kaffeskummet blandet med iskald melk gir en utrolig god smak du ikke får nok av.

 

 

Dalgona iskaffe melk med kaffeskum i to glass
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Dalgona iskaffe melk med kaffeskum i to glass

Dalgona – iskaffe


  • Forfatter: Ida
  • Total tid: 15 minutter
  • Porsjoner: 2 1x

Beskrivelse

Her får du oppskrift på den populære Dalgona-iskaffen som smaker absolutt himmelsk! Jeg er veldig glad i kaffe med melk, så denne iskaffen har definitivt blitt en favoritt.


Ingredienser

Skaler oppskrift
  • 2 ss pulverkaffe
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss varmt vann
  • 3 dl melk
  • Isbiter
  • Cappuccinno-pulver, kan sløyfes

Slik gjør du

  1. Kok opp vann.
  2. Ta frem en medium stor bolle (med høye kanter, da det kan sprute litt når du pisker).
  3. Ha i pulverkaffe, vann og sukker.
  4. Pisk det hele sammen til det blir luftig skum.
  5. Ta frem et medium stort glass og ha i isbiter, melk og topp forsiktig med kaffeskummet og cappuccino-pulver.
  6. Drikkes med en gang.

Dalgona iskaffe

Notater

Du kan også bruke hvitt sukker. Jeg liker det brune sukkeret best da det gir en litt karamellaktig smak.

  • Kategori: Kald drikke
  • Metode: Visp
  • Kjøkken: Koreansk

Nøkkelord: dalgona, iskaffe, melk, cappuccino, koreansk

Pin It on Pinterest

Share This