Den supergode Dalgona-iskaffen har definitivt blitt en favoritt hjemme hos oss. Det gode kaffeskummet blandet med iskald melk gir en utrolig god smak du ikke får nok av.

Dalgona – iskaffe
- Total tid: 15 minutter
- Porsjoner: 2 1x
Beskrivelse
Her får du oppskrift på den populære Dalgona-iskaffen som smaker absolutt himmelsk! Jeg er veldig glad i kaffe med melk, så denne iskaffen har definitivt blitt en favoritt.
Ingredienser
- 2 ss pulverkaffe
- 2 ss brunt sukker
- 2 ss varmt vann
- 3 dl melk
- Isbiter
- Cappuccinno-pulver, kan sløyfes
Slik gjør du
- Kok opp vann.
- Ta frem en medium stor bolle (med høye kanter, da det kan sprute litt når du pisker).
- Ha i pulverkaffe, vann og sukker.
- Pisk det hele sammen til det blir luftig skum.
- Ta frem et medium stort glass og ha i isbiter, melk og topp forsiktig med kaffeskummet og cappuccino-pulver.
- Drikkes med en gang.
Notater
Du kan også bruke hvitt sukker. Jeg liker det brune sukkeret best da det gir en litt karamellaktig smak.
- Kategori: Kald drikke
- Metode: Visp
- Kjøkken: Koreansk
Nøkkelord: dalgona, iskaffe, melk, cappuccino, koreansk

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.
Liker du pasta?
Det gjør jeg og! Når jeg vet jeg skal ha pasta til middag gleder jeg meg litt ekstra, gjør du?
Klikker du her finner du alle mine beste pastaretter.

Middag i en fei!
Noen ganger er det greit at middagen blir laget raskt. Her finner du en samling av retter som går fort å lage.