Den supergode Dalgona-iskaffen har definitivt blitt en favoritt hjemme hos oss. Det gode kaffeskummet blandet med iskald melk gir en utrolig god smak du ikke får nok av.

Print

Dalgona – iskaffe
- Total tid: 15 minutter
- Porsjoner: 2 1x
Beskrivelse
Her får du oppskrift på den populære Dalgona-iskaffen som smaker absolutt himmelsk! Jeg er veldig glad i kaffe med melk, så denne iskaffen har definitivt blitt en favoritt.
Ingredienser
Skaler oppskrift
- 2 ss pulverkaffe
- 2 ss brunt sukker
- 2 ss varmt vann
- 3 dl melk
- Isbiter
- Cappuccinno-pulver, kan sløyfes
Slik gjør du
- Kok opp vann.
- Ta frem en medium stor bolle (med høye kanter, da det kan sprute litt når du pisker).
- Ha i pulverkaffe, vann og sukker.
- Pisk det hele sammen til det blir luftig skum.
- Ta frem et medium stort glass og ha i isbiter, melk og topp forsiktig med kaffeskummet og cappuccino-pulver.
- Drikkes med en gang.
Notater
Du kan også bruke hvitt sukker. Jeg liker det brune sukkeret best da det gir en litt karamellaktig smak.
- Kategori: Kald drikke
- Metode: Visp
- Kjøkken: Koreansk
Nøkkelord: dalgona, iskaffe, melk, cappuccino, koreansk

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.