img { width: 100%; height: auto; }

Tjohei, mitt navn er ida.

Så hyggelig at du fant veien hit! Nå har du rotet deg inn i mitt skattekammer med matoppskrifter. Så hvis du er en matentusiast som meg, (eller bare er på utkikk etter noe digg å spise), har du kommet til riktig sted.
Som nevnt – mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.

Ida Salty lemon

Hva slags mat finner du her?

Maten du finner på denne bloggen passer utmerket til: hjemme-alene-kvelden, skravlekvelden med vennegjengen, familiemiddagen, løpe-ut-døra-med-frokosten-i-handa, og hverdagslunsjen kollegaene kan bli misunnelig på.

Det går an å spise sunt, og samtidig unne seg noe godt!

Jeg prøver selv å spise et sunt og variert kosthold, men jeg synes det er viktig å kunne kose seg ved siden av også. Er det noe jeg hater så er det å kutte ut det ene, eller det andre av matvarer. Jeg tenker heller at de sunne, og de ikke fullt så sunne matvarene og jeg, vi kan leve sammen i harmoni og leve lykkelig i alle våre dager. Livet er rett og slett for kort til å spise dårlig mat, og grue seg til det man skal ha til middag. Derfor vil du finne en god miks av sunn mat – og ikke fullt så sunn-kose-seg-mat – på denne matbloggen.

Felles for alle matoppskriftene er at det som blir lagd både skal smake godt, se godt ut, og gjøre deg mett i påsan.

 

Salty lemon food

Kvaliteten på råvarene = den hemmelige ingrediensen

Jeg mener definitivt at smaken ligger i råvarene man bruker. Dermed går det mye tid (og sikkert alt for mye penger) på å fiske frem de ingrediensene jeg helst vil ha. Til gjengjeld sitter jeg igjen med en skattekiste (som jeg liker å kalle det), av noen oppskrifter jeg håper flere vil få glede av.

Hjemme hos oss

Hos oss er det jeg som lager det meste av maten i dette huset, mens slottets konge, huskatten vår IPA, prøver å slikke i seg smulene som havner på gulvet.

Maten som blir laget blir som regel fortært av min bestekompis, søtpotet og indrefileten i livet mitt; mannen min Herman, som er snill nok til å være prøvekanin på alt som lages.

 

Ipa Salty lemon

Enkelt og greit!

Oppskriftene på denne bloggen skal være enkle å følge – så enkle at alle som vil kan lage de. (Jeg lover! Kors på halsen og ti kniver i hjertet.) Så hvis det er noe du ikke forstår må du bare si ifra i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å forklare på en enklere måte.

Finner du noe godt er det bare å finne frem favorittfjøla, lade opp pepperkverna og mekke i vei.

 

Håper det smaker!

Salty lemon food

Pin It on Pinterest

Share This