Beskrivelse
Enkel og velsmakende forrett med røkelaks, pakket inn sammen med kremost, ruccola og løk til den deilige lakserull.
Ingredienser
Skaler oppskrift
- 1 pakke Buer-lefser
- 1 pakke røkelaks
- 1 pakke Snøfrisk
- 1 pakke ruccola
- 1 rødløk, finhakket
Slik gjør du
- Ta frem alle ingrediensene.
- Smør et godt lag med Snøfrisk på lefsene, (jeg synes definitivt det er best med Snøfrisk da den er litt rundere i smaken).
- Legg over skiver med røkelaks, litt Peppermix (fra Santa Maria for eksempel), deretter ruccola og finkuttet rødløk.
- Rull lefsene til pølser, og kutt dem opp i passe store biter og server!
Notater
Hvis du ikke er så glad i røkelaks, kan de byttes ut med parmaskinke.
- Kategori: Forrett
- Kjøkken: Norsk
Nøkkelord: røkelaks, kremost, Snøfrisk, ruccola, lakserull