img { width: 100%; height: auto; } Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Lefserull med røkelaks, ruccola, løk og Snøfrisk kremost

Lefserull med røkelaks og Snøfrisk


  • Forfatter: Ida
  • Total tid: 25 minutter
  • Porsjoner: 5 1x

Beskrivelse

Enkel og velsmakende forrett med røkelaks, pakket inn sammen med kremost, ruccola og løk til den deilige lakserull.


Ingredienser

Skaler oppskrift
  • 1 pakke Buer-lefser
  • 1 pakke røkelaks
  • 1 pakke Snøfrisk
  • 1 pakke ruccola
  • 1 rødløk, finhakket

Slik gjør du

  1. Ta frem alle ingrediensene.
  2. Smør et godt lag med Snøfrisk på lefsene, (jeg synes definitivt det er best med Snøfrisk da den er litt rundere i smaken).
  3. Legg over skiver med røkelaks, litt Peppermix (fra Santa Maria for eksempel), deretter ruccola og finkuttet rødløk.
  4. Rull lefsene til pølser, og kutt dem opp i passe store biter og server!

Notater

Hvis du ikke er så glad i røkelaks, kan de byttes ut med parmaskinke.

  • Kategori: Forrett
  • Kjøkken: Norsk

Nøkkelord: røkelaks, kremost, Snøfrisk, ruccola, lakserull

Pin It on Pinterest

Share This