Perfekt liten rett til gjester! Lefserull med røkelaks og Snøfrisk passer utmerket til tapasbordet, eller som en liten forrett. Det er så godt, og så enkelt!

Print

Lefserull med røkelaks og Snøfrisk
- Total tid: 25 minutter
- Porsjoner: 5 1x
Beskrivelse
Enkel og velsmakende forrett med røkelaks, pakket inn sammen med kremost, ruccola og løk til den deilige lakserull.
Ingredienser
Skaler oppskrift
- 1 pakke Buer-lefser
- 1 pakke røkelaks
- 1 pakke Snøfrisk
- 1 pakke ruccola
- 1 rødløk, finhakket
Slik gjør du
- Ta frem alle ingrediensene.
- Smør et godt lag med Snøfrisk på lefsene, (jeg synes definitivt det er best med Snøfrisk da den er litt rundere i smaken).
- Legg over skiver med røkelaks, litt Peppermix (fra Santa Maria for eksempel), deretter ruccola og finkuttet rødløk.
- Rull lefsene til pølser, og kutt dem opp i passe store biter og server!
Notater
Hvis du ikke er så glad i røkelaks, kan de byttes ut med parmaskinke.
- Kategori: Forrett
- Kjøkken: Norsk
Nøkkelord: røkelaks, kremost, Snøfrisk, ruccola, lakserull

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.