Denne dippen passer kjempe godt både som tilbehør til taco, eller som en dipp til salte nachos! Her får du en god blanding av søte mais, blandet med kremete avokado, med en liten smak av parmesan, og noen dråper lime på toppen.


Creamy corndip
- Total tid: 30 minutter
- Porsjoner: 1 liten bolle 1x
Beskrivelse
Creamy corndip passer godt som tilbehør ved siden av meksikansk mat, grillmat, eller som en dipp med nachos til.
Ingredienser
Skaler oppskrift
- 1 boks med mais
- Koriander, mengde etter smak
- 25 g jalapeño, finhakket
- Limejuice, mengde etter smak
- 3 ss majones
- 2 ss rømme
- 1 avokado
- 50 g parmesan, revet
- Salt
- 1 fedd hvitløk, finrevet
Slik gjør du
- Varm maisen, (spar litt av maisen til topping) sammen med parmesanen i en liten kjele på medium varme. Parmesanen skal bare så vidt smelte (ligger det for lenge i kjelen, klumper det seg bare sammen).
- Når parmesanen har smeltet slår du av platen.
- Ha parmesan- og maisblandingen over i en bolle, og ha i resten av ingrediensene.
- Rør alt sammen, og juster smakene etter hva du synes blir godt.
- Server dippen toppet med mais, litt avokado, limejuice og koriander med nachos ved siden av.
- Kategori: Dipp
- Metode: Mix
- Kjøkken: Meksikansk
Nøkkelord: mais, avokado, maisblanding

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.