Denne dippen passer kjempe godt både som tilbehør til taco, eller som en dipp til salte nachos! Her får du en god blanding av søte mais, blandet med kremete avokado, med en liten smak av parmesan, og noen dråper lime på toppen.

Creamy corndip
- Total tid: 30 minutter
- Porsjoner: 1 liten bolle 1x
Beskrivelse
Creamy corndip passer godt som tilbehør ved siden av meksikansk mat, grillmat, eller som en dipp med nachos til.
Ingredienser
- 1 boks med mais
- Koriander, mengde etter smak
- 25 g jalapeño, finhakket
- Limejuice, mengde etter smak
- 3 ss majones
- 2 ss rømme
- 1 avokado
- 50 g parmesan, revet
- Salt
- 1 fedd hvitløk, finrevet
Slik gjør du
- Varm maisen, (spar litt av maisen til topping) sammen med parmesanen i en liten kjele på medium varme. Parmesanen skal bare så vidt smelte (ligger det for lenge i kjelen, klumper det seg bare sammen).
- Når parmesanen har smeltet slår du av platen.
- Ha parmesan- og maisblandingen over i en bolle, og ha i resten av ingrediensene.
- Rør alt sammen, og juster smakene etter hva du synes blir godt.
- Server dippen toppet med mais, litt avokado, limejuice og koriander med nachos ved siden av.
- Kategori: Dipp
- Metode: Mix
- Kjøkken: Meksikansk
Nøkkelord: mais, avokado, maisblanding
Her finner du mine nyeste oppskrifter:
Dalgona – iskaffe
Den supergode Dalgona-iskaffen har definitivt blitt en favoritt hjemme hos oss. Det gode kaffeskummet blandet med iskald melk gir en utrolig god smak du ikke får nok...
Elotes – grillet mais med chilimajones og fetaost
Denne retten kan fort bli en favoritt denne sommeren – det har den hvert fall blitt hjemme hos oss. Elotes er grillet mais toppet med chilimajones, fetaost, parmesan,...
Ovnsbakt squashpasta med egg og laks
Her får du en deilig ovnsbakt rett som gjør middagen rask og enkel, (i tillegg blir det litt mindre oppvask når man slenger flere ingredienser sammen på ett...
Pannekaker med blåbær og kremostkrem
Pannekakegoodness! Vi spiste ofte pannekaker da jeg var liten, og da gjerne med blåbørsyltetøy eller sukker. Det er en utrolig god combo, men denne gangen tenkte jeg å...

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.
Liker du pasta?
Det gjør jeg og! Når jeg vet jeg skal ha pasta til middag gleder jeg meg litt ekstra, gjør du?
Klikker du her finner du alle mine beste pastaretter.

Middag i en fei!
Noen ganger er det greit at middagen blir laget raskt. Her finner du en samling av retter som går fort å lage.