Elsker toppa toast med masse forskjellig topping! En av favorittene mine er å toppe toast med avokado, reker og rømme med rødløk. Det er utrolig friskt og godt! Passer godt til rekekveld, forrett eller lunsj.
Print

Toppa toast med avokado og reker
- Total tid: 15 minutter
- Porsjoner: 2 1x
Beskrivelse
Her får du en frisk og god rett som passer utmerket som forrett, eller som en god brødskive når du piller reker.
Ingredienser
Skaler oppskrift
- 2 brødskiver
- 2 avokado, most
- 150 g reker
- 1/2 boks lettrømme
- 1/4 rødløk, finkuttet
- Salt
- Hvitløkspepper
- 1/4 sitron, saften
Slik gjør du
- Legg to brødskiver i en brødrister, eller stek dem på begge sider i en tørr stekepanne til de får farge.
- Skrell rekene og ha dem over i en bolle.
- Rens avokadoene og ha dem over i en bolle.
- Mos avokadoene med en gaffel, og smak til med salt, hvitløkspepper og sitronsaft.
- Ha de ristede brødskivene på en tallerken, smør på med avokadoblanding, ha på godt med reker og topp med rømme blandet med finkuttet rødløk.
- Kategori: Lunsj
- Metode: Miksing
- Kjøkken: Norsk
Nøkkelord: reker, avokado, brød, rømme

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.