GODIS-ALARM! Denne iskaffen er nesten en liten dessert i seg selv. Her får du nemlig ikke bare kaffe med litt melk og is, men kaffe blandet med vaniljeis! Med kremtopp og cappuccino-pulver på toppen kan dette fort bli en favoritt på varme sommerdager.

Print

Vanilla iced coffee
- Total tid: 10 minutter
- Porsjoner: 1 glass 1x
- Kosthold: Vegetar
Beskrivelse
Iskaffe med smak av vanilje – en liten dessert i seg selv. Kos deg med denne herligheten både i hverdagen, og i helgen og ta iskaffen til nye høyder.
Ingredienser
Skaler oppskrift
- 2 kopper espresso
- 3 ss vaniljeis
- 1 ss kaffesirup
- 1 dl crushet is
- Krem
- Cappuccino-pulver
- Sjokoladesaus
Slik gjør du
- Ha espresso, vaniljeis, kaffe-sirup og crushet is i en blender.
- Kjør det sammen til det ikke er noen klumper igjen.
- Ta frem et glass og drypp sjokoladesaus langs kantene på glasset.
- Hell iskaffen oppi glasset. Ha gjerne noen ekstra isbiter i.
- Topp iskaffen med krem og cappuccino-pulver.
- Kategori: Kald drikke
- Metode: Miksing
Nøkkelord: kaffe, vanilje, is, vaniljeis, iskaffe

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.