GODIS-ALARM! Denne iskaffen er nesten en liten dessert i seg selv. Her får du nemlig ikke bare kaffe med litt melk og is, men kaffe blandet med vaniljeis! Med kremtopp og cappuccino-pulver på toppen kan dette fort bli en favoritt på varme sommerdager.

 

 Tid: 10 minutter Antall: 1 glass

vanilla iced-coffee

  • 2 kopper espresso
  • 3 ss vaniljeis
  • 1 ss kaffesirup
  • 1 dl crushet is
  • Krem
  • Cappuccino-pulver
  • Sjokoladesaus

 

SLIK GJØR DU

  1. Ha espresso, vaniljeis, kaffe-sirup og crushet is i en blender.
  2. Kjør det sammen til det ikke er noen klumper igjen.
  3. Ta frem et glass og drypp sjokoladesaus langs kantene på glasset.
  4. Hell iskaffen oppi glasset. Ha gjerne noen ekstra isbiter i.
  5. Topp iskaffen med krem og cappuccino-pulver.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This