img { width: 100%; height: auto; }

GODIS-ALARM! Denne iskaffen er nesten en liten dessert i seg selv. Her får du nemlig ikke bare kaffe med litt melk og is, men kaffe blandet med vaniljeis! Med kremtopp og cappuccino-pulver på toppen kan dette fort bli en favoritt på varme sommerdager.

Vanilla iced-coffee med vaniljeis, kaffe, krem og cappuccino pulver
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Vanilla iced-coffee med vaniljeis, kaffe, krem og cappuccino pulver

Vanilla iced coffee


  • Forfatter: Ida
  • Total tid: 10 minutter
  • Porsjoner: 1 glass 1x
  • Kosthold: Vegetar

Beskrivelse

Iskaffe med smak av vanilje – en liten dessert i seg selv. Kos deg med denne herligheten både i hverdagen, og i helgen og ta iskaffen til nye høyder.


Ingredienser

Skaler oppskrift
  • 2 kopper espresso
  • 3 ss vaniljeis
  • 1 ss kaffesirup
  • 1 dl crushet is
  • Krem
  • Cappuccino-pulver
  • Sjokoladesaus

Slik gjør du

  1. Ha espresso, vaniljeis, kaffe-sirup og crushet is i en blender.
  2. Kjør det sammen til det ikke er noen klumper igjen.
  3. Ta frem et glass og drypp sjokoladesaus langs kantene på glasset.
  4. Hell iskaffen oppi glasset. Ha gjerne noen ekstra isbiter i.
  5. Topp iskaffen med krem og cappuccino-pulver.
  • Kategori: Kald drikke
  • Metode: Miksing

Nøkkelord: kaffe, vanilje, is, vaniljeis, iskaffe

Pin It on Pinterest

Share This