Enkelt tilbehør som er megagodt! Ta tomat, agurk, løk, fetaost og en god dæsj med din beste olivenolje, og vipps så har du en enkel og god salat. Gresk salat passer godt som tilbehør til grillmat, med for eksempel tzatziki ved siden av.


Frisk gresk salat
- Forberedelser: 8 minutter
- Total tid: 10 minutter
- Porsjoner: 5 1x
- Kosthold: Vegetar
Beskrivelse
Frisk og god gresk salat som passer godt som lunsj, og som tilbehør til middagen. De friske tomatene, agurk, fetaost og kalamata-oliven blir fort en favoritt ved middagsbordet.
Ingredienser
- 2 store tomater, i store biter
- 3/4 agurk, i store biter
- 1/2 rødløk, i skiver
- 150 g fetaost
- Kalamata-oliven
- Extra virgin oil
- Mynteblader (kan sløyfes)
Slik gjør du
- Skjær opp alle ingrediensene i grove biter.
- Ha de oppskjærte grønnsakene i en stor bolle, eller på et fat.
- Dryss over salt, pepper og olivenolje.
- Legg på fetaost.
- Ha over mynteblader og Kalamata-oliven.
Denne salaten er som nevnt ovenfor kjempe god ved siden av grillmat med tzatziki og olivenbrød!
Enjoy!
- Kategori: Salat
- Metode: Miksing
- Kjøkken: Gresk
Nøkkelord: salat, gresk salat, fetaost, feta, kalamata, oliven

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.