Enkelt tilbehør som er megagodt! Ta tomat, agurk, løk, fetaost og en god dæsj med din beste olivenolje, og vipps så har du en enkel og god salat. Gresk salat passer godt som tilbehør til grillmat, med for eksempel tzatziki ved siden av.

 

 Tid: 10 minutter Antall: 5 porsjoner

   

GRESK SALAT

  • 2 store tomater, i store biter
  • 3/4 agurk, i store biter
  • 1/2 rødløk, i skiver
  • 150 g fetaost
  • Kalamata oliven
  • Extra virgin oil
  • Mynteblader (kan sløyfes)

 

SLIK GJØR DU

  1. Skjær opp alle ingrediensene i grove biter.
  2. Ha de oppskjærte grønnsakene i en stor bolle, eller på et fat.
  3. Dryss over salt, pepper og olivenolje.
  4. Legg på fetaost.
  5. Ha over mynteblader og Kalamata-oliven. 

Denne salaten er som nevnt ovenfor kjempe god ved siden av grillmat med tzatziki og olivenbrød! 

Enjoy!

 

Pin It on Pinterest

Share This