Omelett gjør seg kjempegodt som lunsj eller frokost! Med denne omeletten får du mye smak, og en god og mettende rett. Passer perfekt til helgefrokosten, eller noe som jeg synes er veldig godt; brødskivemiddag med omelett.
Print

Toppa omelett med mye smak
- Forberedelser: 10 minutter
- Koketid: 5 minutter
- Total tid: 15 minutter
- Porsjoner: 4 1x
Beskrivelse
Her får du en god og mettende omelett. Gjør helgefrokosten om til en luksusfrokost med denne omeletten, og du vil ikke angre.
Ingredienser
Skaler oppskrift
- 4 egg
- 3 skiver røkelaks
- 4 ss fløte eller vann
- 40 g parmesan, finrevet
- Salt
- 6 cherrytomater
- Oreganokrydder
Tilbehør
- Salat
- Brød
Slik gjør du
- Pisk egg og fløte godt sammen.
- Varm en stor stekepanne med smør.
- Hell i den piskede eggeblandingen.
- Når du ser at eggeblandingen setter seg, topper du den med parmesan, røkelaks, salt, oreganokrydder, og oppskjærte cherrytomater.
- Server med salatblader og brødskiver.
- Kategori: Lunsj
- Metode: Steking
- Kjøkken: Norsk
Nøkkelord: omelett, røkelaks, egg

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.