Mmm denne sushibowl’en smaker like godt som den ser ut. Visste du at laks og jordbær er utrolig godt sammen? Det bør prøves! Her får du et lite fyrverkeri av en rett med masse farger! Det er deilig laks med avokado, agurk, mango og jordbær toppet med chillimajones. Altså skikkelig kosemat!

Print

Fruity sushibowl
- Total tid: 20 minutter
- Porsjoner: 1 1x
Beskrivelse
Regnbue til middag? Det får du i denne sushibowlen full av fargerike frukter og grønnsaker, toppet med chilimajones.
Ingredienser
Skaler oppskrift
Sushibowl:
- 150 g Salmalaks, i tynne skiver
- 1/3 agurk, i biter
- 1 avokado, i biter
- 1/2 kurv jordbær, i biter
- 1 mange, i biter
Tilbehør:
- Chillimajones
- 3 ss majones
- 1 ss Sriracha
- Sesamfrø
- Syltet ingefær
- Wasabi
Slik gjør du
- Skjær opp alle grønnsakene og frukten i små biter, og ha det i en bolle.
- Skjær opp laksen i tynne siver, og legg oppi bollen.
- Rør sammen majones og Sriracha-saus til chillimajones, og ha det over sushibowl’en.
- Topp med sesamfrø, og server med syltet ingefær og wasabi ved siden av.
- Kategori: Fisk til middag
- Metode: Miksing
Nøkkelord: laks, sushi, bowl, sriracha, chilimajones

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.