Kjøttboller i rød saus er kanskje noe av det beste jeg får ved tapasbordet, men det er utrolig kjipt hvis kjøttbollene ender opp som tørre viskelær. I denne oppskriften får du ordentlig saftige kjøttboller som smelter på tungen. De er like gode ved tapasbordet som en saus til pasta. Enjoy!
![69529321_647952925712099_9137763593364701184_n Saftige kjøttboller i rød tomatsaus med basilikum og parmesan i stekepanne](https://usercontent.one/wp/www.saltylemon.no/wp-content/uploads/2019/09/69529321_647952925712099_9137763593364701184_n.jpg)
[tasty-recipe id=»5856″]
![](https://usercontent.one/wp/www.saltylemon.no/wp-content/uploads/2020/03/salty_lemon_ida_snakkeboble.png)
Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.