img { width: 100%; height: auto; }

Verdens enkleste forrett!  Mozzarella er så utrolig godt, og i denne retten får den ekstra god smak sammen med den sprøstekte, salte spekeskinka, pesto, og jordbær. Drypp over litt honning og server med en salat til, så blir dette en veldig enkel og god forrett i sommervarmen.

Grillet kremete mozzarella, med spekeskinke, ruccola, salat, jordbær og honning
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Grillet kremete mozzarella, med spekeskinke, ruccola, salat, jordbær og honning

Grillet kremete mozzarella


  • Forfatter: Ida
  • Forberedelser: 6 minutter
  • Koketid: 4 minutter
  • Total tid: 10 minutter
  • Porsjoner: 4 1x

Beskrivelse

Enkel og forfriskende rett, som passer perfekt på sommeren. Den er rask å lage, og smaker helt himmelsk!


Ingredienser

Skaler oppskrift

Grillet mozzarella:

  • 2 Mozzarella, delt i to
  • Pesto
  • 1 pakke spekeskinke
  • Honning, mengde etter smak

Salat:

  • 1/2 salat
  • 1 håndfull basilikum
  • 1/2 kurv jordbær

Slik gjør du

  1. Ta frem spekeskinken og smør på et tynt lag med pesto.
  2. Del Mozzarellaene i to.
  3. Plasser Mozzarella-bitene på spekeskinkene og rull dem sammen.
  4. Fest gjerne skinken med tannpirker som ha ligget litt i vann (så den ikke tar fyr).
  5. Fyr opp grillen.
  6. Pensle spekeskinken med rapsolje så den ikke fester seg i rillene på grillen.
  7. Grill spekeskinken med Mozzarella 2 minutter på hver side, eller til spekeskinken er gyllen.
  8. Mens du griller kan du lage salaten.
  9. Legg salatbladene på et fat, og ha over delte jordbær og basilikumblader.
  10. Plasser de grillede mozzarellaene oppå salaten og drypp over honning.
  11. Server!

Grillet kremete Mozzarella

  • Kategori: Forrett
  • Metode: Grilling
  • Kjøkken: Italiensk

Nøkkelord: grillmat, mozzarella, spekeskinke, honning, pesto

Pin It on Pinterest

Share This