Hva med å prøve en ny type topping på pølse enn vanlig ketchup og sennep? Det er kjempe godt! Jeg kaller det toppa pølse, som kan sees på som en liten oppgradering av en vanlig grillpølse. Jeg prøvde med mye forskjellig, og synes disse ble de beste!

 Tid: 20 minutter Antall: 4 porsjoner

 

pølse i brød

  • Pølser
  • Pølsebrød

 

Topping: Gresk salat

  • Tzatziki
  • Cherrytomater, grovhakket
  • Fetaost
  • Agurk, grovhakket
  • Rødløk, finhakket
  • Oliven 

 

Topping: Meksikansk

  • Guacamole
  • Tacosaus
  • Jalapeño
  • Koriander 

Topping: Bluecheese

  • Castello Blue cheese
  • Rødløk, finhakket
  • Honning

 

Topping: Salat

  • Salat
  • Avokado, grovhakket
  • Rømmedressing
  • Cheesepop 

SLIK GJØR DU

  1. Legg de forskjellige ingrediensene i små skåler.
  2. Jeg har også oppskrift på hjemmelaget guacamole og tzatziki for de som ønsker det, ellers kan man kjøpe dette ferdig på butikken.
  3. Etter hvert som du er ferdig med å grille pølsene er det bare å toppe de med det du måtte ønske! Nam!

Pin It on Pinterest

Share This