img { width: 100%; height: auto; }

 Hva med å prøve en ny type topping på pølse enn vanlig ketchup og sennep? Det er kjempe godt! Jeg kaller det toppa pølse, som kan sees på som en liten oppgradering av en vanlig grillpølse. Jeg prøvde med mye forskjellig, og synes disse ble de beste!

Toppa grillpølse i brød
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Toppa grillpølse i brød

Toppa pølse


  • Forfatter: Ida
  • Forberedelser: 12 minutter
  • Koketid: 8 minutter
  • Total tid: 20 minutter
  • Porsjoner: 4

Beskrivelse

Pølse med forskjellige smaker! Bytt ut ketchupen og sennepen, og lag forskjellig toppings til grillpølsene i stedet.


Ingredienser

Pølse i brød

  • Pølser
  • Pølsebrød

Topping: Gresk salat

  • Tzatziki
  • Cherrytomater, grovhakket
  • Fetaost
  • Agurk, grovhakket
  • Rødløk, finhakket
  • Oliven

Topping: Meksikansk

  • Guacamole
  • Tacosaus
  • Jalapeño
  • Koriander

Topping: Bluecheese

  • Castello Blue cheese
  • Rødløk, finhakket
  • Honning

Topping: Salat

  • Salat
  • Avokado, grovhakket
  • Rømmedressing
  • Cheesepop

Slik gjør du

  1. Legg de forskjellige ingrediensene i små skåler.
  2. Jeg har også oppskrift på hjemmelaget guacamole og tzatziki for de som ønsker det, ellers kan man kjøpe dette ferdig på butikken.
  3. Etter hvert som du er ferdig med å grille pølsene er det bare å toppe de med det du måtte ønske! Nam!

Toppa pølse

  • Kategori: Grillmat
  • Metode: Grilling

Nøkkelord: grill, grillpølse, pølse

Pin It on Pinterest

Share This