Hva med å prøve en ny type topping på pølse enn vanlig ketchup og sennep? Det er kjempe godt! Jeg kaller det toppa pølse, som kan sees på som en liten oppgradering av en vanlig grillpølse. Jeg prøvde med mye forskjellig, og synes disse ble de beste!

Print

Toppa pølse
- Forberedelser: 12 minutter
- Koketid: 8 minutter
- Total tid: 20 minutter
- Porsjoner: 4
Beskrivelse
Pølse med forskjellige smaker! Bytt ut ketchupen og sennepen, og lag forskjellig toppings til grillpølsene i stedet.
Ingredienser
Pølse i brød
- Pølser
- Pølsebrød
Topping: Gresk salat
- Tzatziki
- Cherrytomater, grovhakket
- Fetaost
- Agurk, grovhakket
- Rødløk, finhakket
- Oliven
Topping: Meksikansk
- Guacamole
- Tacosaus
- Jalapeño
- Koriander
Topping: Bluecheese
- Castello Blue cheese
- Rødløk, finhakket
- Honning
Topping: Salat
- Salat
- Avokado, grovhakket
- Rømmedressing
- Cheesepop
Slik gjør du
- Kategori: Grillmat
- Metode: Grilling
Nøkkelord: grill, grillpølse, pølse

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.