Hva med å prøve en ny type topping på pølse enn vanlig ketchup og sennep? Det er kjempe godt! Jeg kaller det toppa pølse, som kan sees på som en liten oppgradering av en vanlig grillpølse. Jeg prøvde med mye forskjellig, og synes disse ble de beste!
Tid: 20 minutter Antall: 4 porsjoner
pølse i brød
- Pølser
- Pølsebrød
Topping: Gresk salat
- Tzatziki
- Cherrytomater, grovhakket
- Fetaost
- Agurk, grovhakket
- Rødløk, finhakket
- Oliven
Topping: Meksikansk
- Guacamole
- Tacosaus
- Jalapeño
- Koriander
Topping: Bluecheese
- Castello Blue cheese
- Rødløk, finhakket
- Honning
Topping: Salat
- Salat
- Avokado, grovhakket
- Rømmedressing
- Cheesepop
