Her får du en ordentlig god middag som passer både til hverdag og helg! Sausen til denne kyllingretten er så god, at du bare er nødt til å ha noen gode rundstykker ved siden av slik at du kan være sikker på at du får med deg alt.
[tasty-recipe id=»5132″]
Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.
Ble bare vannete og ikke kremete i det hele tatt.. fulgte oppskriften men
Hei Marlene. Så leit å høre, men takk for at du sier ifra, så kan jeg gjøre litt endringer i oppskriften;) Ofte trenger matfløte å varmebehandles lenger, hvis du opplever at den blir tynn og vannete, så det kan være det som har skjedd. Hvis du ønsker å gi denne retten en sjanse til en gang, kan du også prøve å bytte ut matfløten med kremfløte, da den tykner lettere enn matfløte. Håper disse tipsene fungerer, hvis du ønsker å prøve deg på nytt 🙂