Kremete carbonara, finnes det noe bedre? Egentlig kan du lage carbonara uten fløte, men personlig synes jeg den blir enda bedre med en liten dæsj fløte, og det får du i denne oppskriften. Denne kosemiddagen er rask å lage, uten for mange ingredienser. Altså passer den like godt på travle hverdager og som helgemiddager.
![69353647_531477284255382_2331803423638290432_n Kremete pasta carbonara med parmesan, bacong og timian](https://usercontent.one/wp/www.saltylemon.no/wp-content/uploads/2019/09/69353647_531477284255382_2331803423638290432_n.jpg)
[tasty-recipe id=»5640″]
![](https://usercontent.one/wp/www.saltylemon.no/wp-content/uploads/2020/03/salty_lemon_ida_snakkeboble.png)
Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.