Sunn og god kyllingsalat med mye smak! Denne kyllingsalaten er ordentlig snacks, og passer fint inn i en travel hverdag. Den er rask å lage og har en god blanding av søtt, salt og syrlig smak. NAM!

 Tid: 35 minutter Antall: 4 porsjoner

 

kyllingsalat

  • 3 kyllingfileter, i biter
  • 150 g sukkererter, delt
  • 1/2 chilli, finsnittet
  • 3/4 agurk, i skiver
  • Salat
  • 2 avokado
  • 3 vårløk, finsnittet
  • Salt og pepper

 

Mangosaus

  • 2 mangoer, store og modne
  • 1 lime, saften
  • 1 dl brunt sukker
  • 0,5 dl eddik 7%
  • 1 ts spisskummen
  • 0,5 ts kardemomme
  • 1 ss fersk ingefær, finrevet

 

   

SLIK GJØR DU

    1. Kutt opp mangoen og kjør den glatt i en foodprocessor
    2. Tilsett resten av ingrediensene til mangosausen og bland alt sammen.
    3. Skjær opp kyllingen i passe store biter, og krydre med salt og pepper.
    4. Stek kyllingen i olje på medium varme. Sett opp varmen på slutten av steketiden så du får en god stekeskorpe.
    5.  Mens du steker kyllingen skjærer du opp grønnsakene til salaten. Jeg brukte en ostehøvel for å skjære agurken i lange skiver.
    6. Server salaten i et stort fat, toppet med den stekte kyllingen, mangosaus og snittet chili.

       

      Pin It on Pinterest

      Share This