En god, cheesy sandwich med mye smak! Personlig elsker jeg tunfiskrøre i sandwich, og med smeltet ost i tillegg smaker dette himmelsk. Denne retten er ganske mektig og passer som en god lunsj, eller som middag med en salat til.

Print

Tuna melt-sandwich
- Forberedelser: 12 minutter
- Koketid: 8 minutter
- Total tid: 25 minutter
- Porsjoner: 4 sandwicher 1x
Beskrivelse
En kjempegod sandwich full av smak! Tunfiskrøre mellom to brødskiver med smeltet cheddar, smaker helt himmelsk.
Ingredienser
Skaler oppskrift
Tunfiskrøre:
- 2 bokser tunfisk i olje
- 3 ss Crème Fraîche
- 3 ss sitronsaft
- 1/4 rødløk, finhakket
- Salt og pepper
Sandwich tilbehør:
- 8 loffeskiver
- Meierismør
- 200 Cheddar, revet
- Ruccola, i pose (65 g)
Slik gjør du
- Rør sammen ingrediensene til tunfiskrøren i en medium stor bolle.
- Gjør klar ingrediensene for å bygge sandwichene.
- Ha på revet cheddarost på alle loffeskivene. Hvis du ønsker å få rennende ost nedover sidene på loffeskivene legger du på ekstra cheddarost ut på kanten av skivene.
- Ta frem en stekepanne og ha i godt med meierismør.
- Legg loffeskivene med cheddarost-siden opp og stek på medium varme. Når osten har smeltet og loffeskivene er gyldne er de klare.
- Ha på ruccola, 2-3 ss med tunfiskrøre og topp med en loffeskive med cheddarost.
Da er det bare å kose seg!
- Kategori: Sandwich
- Metode: Steking
- Kjøkken: Norsk
Nøkkelord: tunamelt, tunfisk, sandwich, ruccola, ost, cheddar

Mitt navn er Ida. Jeg er en selvlært matsnekker som prøver å sette sammen det jeg har av ingredienser på kjøkkenet, mens jeg krysser fingrene og håper det blir godt.