img { width: 100%; height: auto; }

En god, cheesy sandwich med mye smak! Personlig elsker jeg tunfiskrøre i sandwich, og med smeltet ost i tillegg smaker dette himmelsk. Denne retten er ganske mektig og passer som en god lunsj, eller som middag med en salat til.  

Tuna melt-sandwich med tunfiskrøre, ruccola og cheddar
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Tuna melt-sandwich med tunfiskrøre, ruccola og cheddar

Tuna melt-sandwich


  • Forfatter: Ida
  • Forberedelser: 12 minutter
  • Koketid: 8 minutter
  • Total tid: 25 minutter
  • Porsjoner: 4 sandwicher 1x

Beskrivelse

En kjempegod sandwich full av smak! Tunfiskrøre mellom to brødskiver med smeltet cheddar, smaker helt himmelsk.


Ingredienser

Skaler oppskrift

Tunfiskrøre:

  • 2 bokser tunfisk i olje
  • 3 ss Crème Fraîche
  • 3 ss sitronsaft
  • 1/4 rødløk, finhakket
  • Salt og pepper

Sandwich tilbehør:

  • 8 loffeskiver
  • Meierismør
  • 200 Cheddar, revet
  • Ruccola, i pose (65 g)

Slik gjør du

  1. Rør sammen ingrediensene til tunfiskrøren i en medium stor bolle.
  2. Gjør klar ingrediensene for å bygge sandwichene.
  3. Ha på revet cheddarost på alle loffeskivene. Hvis du ønsker å få rennende ost nedover sidene på loffeskivene legger du på ekstra cheddarost ut på kanten av skivene.
  4. Ta frem en stekepanne og ha i godt med meierismør.
  5. Legg loffeskivene med cheddarost-siden opp og stek på medium varme. Når osten har smeltet og loffeskivene er gyldne er de klare.
  6. Ha på ruccola, 2-3 ss med tunfiskrøre og topp med en loffeskive med cheddarost.

Da er det bare å kose seg!

Tuna melt-sandwich

  • Kategori: Sandwich
  • Metode: Steking
  • Kjøkken: Norsk

Nøkkelord: tunamelt, tunfisk, sandwich, ruccola, ost, cheddar

Pin It on Pinterest

Share This